Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΗΣ ΤΕΧΝΗ;

1. KATAΧΩΡΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ – ΒΑΖΑΑR
Μυρίστηκες ότι κάτι ωραίο «ψήνεται» στη πόλη; Μήπως πήρε το αυτί σου μια ενδιαφέρουσα έκθεση, ένα σεμινάριο ή ένα bazaar; Άσε μας να γίνουμε το προσωπικό σου ημερολόγιο που θα σε ενημερώνει για οτιδήποτε ενδιαφέρον ζει και αναπνέει καλλιτεχνικώς στην Αθήνα … ή και εκτός! Απλά φρόντισε να στείλεις τις απαραίτητες λεπτομέρειες στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση afelistexni@gmail.com και εμείς θα τις καταχωρήσουμε δωρεάν στο site μας!

2. ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
Θες να μας διδάξεις τον τρόπο ή την τεχνική που φτιάχνεις κάτι δικό σου; Θες να μας μεταφέρεις τις γνώσεις σου και ταυτόχρονα να αποκτήσεις το δικό σου κοινό, αυξάνοντας τους «θαυμαστές» των δημιουργιών σου; Εμείς σου δίνουμε το χώρο και το χρόνο για να το πραγματοποιήσεις! Στείλε μας καρέ-καρέ το υλικό που επιθυμείς στο afelistexni@gmail.com – Αν θα είναι βίντεο, δικό σου άρθρο ή μια σειρά φωτογραφιών βήμα προς βήμα που θα περιγράφει τη διαδικασία δημιουργίας, αυτό αφήνουμε να το επιλέξεις εσύ!

3. OI ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ
Strike a pose! Η «Αφελής Τέχνη» αγαπάει τους καλλιτέχνες γι’ αυτό και σου δίνει την ευκαιρία να «φανείς» μέσα από την αρχική της σελίδα! Η προβολή σου μπορεί να περιλαμβάνει το λογότυπό σου, μια σειρά φωτογραφιών των δημιουργιών σου με δυνατότητα ανανέωσης και συχνής αλλαγής αυτών ή και φωτογραφίες των καλλιτεχνημάτων παρέα με τον δημιουργό τους… δηλαδή εσένα! Για περισσότερες πληροφορίες ζήτησέ μας να σε ενημερώσουμε με ένα μέηλ στο afelistexni@gmail.com και εμείς θα σου απαντήσουμε σύντομα!

4. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΠΑΖΑΡ – ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήπως είσαι ο ηθικός αυτουργός ενός καλλιτεχνικού σεμιναρίου, μιας εκδήλωσης ή ενός bazaar και αυτό που ψάχνεις διακαώς είναι τρόπους για να το κάνεις γνωστό; Τότε εμπιστεύσου μας και δώσε μας το πράσινο φως για να το διαφημίσουμε! Αν ενδιαφέρεσαι, πες το με ένα μέηλ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση afelistexni@gmail.com και εμείς θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου για τις απαραίτητες λεπτομέρειες το συντομότερο δυνατό!

5. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ποιος είσαι; Ποια είναι η τέχνη σου; Από πού μπορούμε να προμηθευτούμε δημιουργίες σου; Ποια είναι τα όνειρά σου; Αν θες να σε γνωρίσουμε καλύτερα… τόλμησέ το! Kαι κάλεσέ μας να σου πάρουμε συνέντευξη! Περιμένουμε ένα σύντομο βιογραφικό και ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς σου στο afelistexni@gmail.com και εμείς θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου